Вижте евроПейски туземци как слагат електронна брава.

Друг е въпроса как това се допуска след като има маса навалица които получават заплати да бдят за такива таковата.
Домоуправителя диктатор Цветомир Иванов Минков които инициира това работи към ЧЕЗ. Сами си преценете как по евроПейски и те си вършат работата след като одобряват такива работници. Даже ми издадоха документ за това.
Ще забележите по-надолу, че като спре тока бравата се изключва.
Координатите на "майстора" не мога да Ви ги дам понеже ми се забранява достъп до документацията от касиера Катя Мандинска. Нормално! И те е от нашите нелегални управници страдащи и от комуНистическо полудяване а комунягите са казвали истината само в Гестапо. Отделно при евроПейското управление активно работят тука да няма държава за да правят каквото си искат. След като констатира, че може да ми праща полицай и психиатър и така си коригира поведението, че направо не ми стига квалификацията да направя описване на ситуационната и ситуация. И това е нещо нормално за мен понеже заради другаря Петър гоблена написах и това. Виж и как клевети лекари от бърза помощ. После се сърдят че нямало държавни органи когато им потрябват. За статията светнах Министерство на здравеопазването обаче те нищо. Пак нормално! Всеки страдащ от комуНистическо полудяване е началник на всички останали.
Направо мога да ви поканя на погребението си. Заради това събитие получих на 10 октомври информация за сега няма да кажа от кого , че прокурор може да даде заповед на полицай и той като чувал с картофи можел да ме закара до психиатрията веднага.
От бушона който както виждате е бая голям тръгва кабела към контакта в който се включва трансформатора. Е па нормално след като нито майстора нито домоуправителя знае, че P = U * I. При тоталитарния СССР за да бъркаш в табло това трябваше да се знае ама при демоКратичния евроПейски виждате колко трябва да се знае. То вярно, че шанса кабела на трансформатора да се запали е почти никакъв ама съществува. Обаче ако имаше подходящия предпазител нямаше как да си стане. Това е главния бушон на апртамент 2. Най-вероятно е свързан без разрешението на собственика понеже в последствие се прехвърли на предпазителя за стълбищното осветление. Значи проектанта и решил всеки консуматор да е на един предпазител а някой си туземци които не знаят закона на Ом за част от веригата решават да правят промени. Нормално за евроПейски туземци.Забележи туземския начин на свързване на белия кабел към трансформатора. Айде да не запоява чак букса ама дори да не сложил устър клема ..... Такива са евроПейските правила за електрически монтаж според бдящите да се спазват.Забележи как кабела за ниско напрежение минава точно над предпазителите. Шанса да стане пожар ....


Вече по този евроПейски начин ще си получаваме писмата. Как ще получа препоръчано писмо ......
Катя решава да ми пише по този начин.

Великия "майстор" така велико се е справил с монтажа, че веднага след свързването .... нали виждаш да не уточнявам. Не де щото после пак ситуация в продължение на дни ама то като няма ....
Вижте "майстора" как е срязал старата дръжка за да сложи новата. Трябва ли някой да си счупи някой пърст за да ...? някой пърст за да ...?

Тези орехи аз ги садих. Вижте как ме санкционираха за противозаконните деяния.

Уреди ме с посещение на кварталния на 5 август. Беше написала малко клевети и понеже е началник и на полицията младежа придружен от една девойка ама не знам психиатър ли беше или психолог ги изпълниха без да проверят дали са верни. Естествено не мога да покажа документа с административната си санкция нито клеветите на Катя понеже евроПейската ни полиция може да не ги дава. Щеше да е голям майтап да видите с какви деяния съм изверг.

Нормално! Все пак всички до някаква степен сме болни от масовото заболяване пристрастяване към електронни играчки а когато си болен особено в по-голяма степен на психясване няма как да съзнаваш какво вършиш. Писах до всички служби ама както виждате... включително и до Районен съд Ловеч. Пак си признаха, че са некомпетентни въпреки че .... да не ви занимава с членове от законите де.

Катя също лъже, че ще си продава апартамента. Който не вярва, че лъже да и съдейства. Има профил във фейса да я намери и да и драсне.

Разпределителите на насоченото движение на електрони по проводник от ЧЕЗ също не взеха никакво отношение. Даже ми издадоха докуМент, че няма нищо нередно.